Condicions d’ús – Utmar Tech

Condicions d’ús

Amb la finalitat de donar compliment a l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem a l’usuari de les nostres dades:

Denominació Social: Utmar EDUCACIÓ, SLO
Nom Comercial:
Domicili Social: C / MOLÍ, 48 – 08950 – Esplugues de Llobregat – BARCELONA
CIF / NIF: B60565876
Telèfon: 933716680
e-Mail: francesc.utrilla@utmar.cat
Dades registrals:
Pàgina Web: www.utmar.cat

En aquest document trobaràs informació legal molt important que afecta els teus drets com a consumidor i aspectes legals d’aquest lloc web. Et demanem que et prenguis un temps per llegir aquestes condicions, ja que són importants per diversos motius:

Perquè informen sobre les nostres polítiques en diversos temes, entre ells, preus, comandes, lliuraments i devolucions.
Perquè protegeixen el teu dret com a client i els nostres drets com a empresa.
A més, has de saber que el simple accés a www.utmartech.cat o el fet de realitzar una comanda al nostre web equivalen a l’acceptació plena i sencera de l’Avís Legal i les Condicions Ús que es detallen a continuació.

Sobre UTMAR i aquestes condicions

Les presents condicions generals d’ús (en endavant, les “Condicions Generals”) regulen l’ús del Web www.utmartech.cat que UTMAR posa a disposició de les persones que accedeixin a la seva pàgina web amb la finalitat de proporcionar informació sobre productes i serveis, propis i/o de tercers col·laboradors, i facilitar-los l’accés als mateixos, així com la contractació de productes i serveis per mitjà de la mateixa (tot això denominat conjuntament els “Serveis”).

Els usuaris que accedeixin al Web accepten quedar sotmesos, pel fet d’accedir-hi, pels termes i condicions recollits en aquestes Condicions Generals, en la mesura que això els pugui ser d’aplicació.

UTMAR es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració del Web, així com les presents Condicions Generals, l’Avís Legal o la Política de Privacitat. Per això, estàs obligat a accedir a aquests documents cada vegada que accedeixis al Web o que facis una comanda, assumint que són aplicables les condicions corresponents que es trobin vigents en el moment del seu accés.

Accés i seguretat

L’accés als Serveis del Web no requereix del registre previ dels usuaris. Ara bé, els usuaris que així ho desitgin podran registrar-se, un cop acceptin les condicions generals, passant a ser considerats clients. L’identificador del Client està compost per una adreça de correu electrònic i una paraula clau. Per a l’accés al compte propi del Client, serà necessària la inclusió d’aquest identificador, així com de la paraula clau que tindrà com a mínim 4 caràcters.L’ús de la paraula clau és personal i intransferible, no estant permesa la cessió, ni tan sols temporal, a tercers. En aquest sentit, el Client es compromet a fer un ús diligent i a mantenir en secret la paraula clau, assumint tota responsabilitat per les conseqüències de la seva divulgació a tercers.En el cas que el Client conegui o sospiti de l’ús de la seva paraula clau per tercers, haurà de modificar-la de forma immediata, tal i com s’explica en el Web.

Utilització correcta dels serveis

Com a usuari estàs obligat a utilitzar els Serveis de forma diligent, correcta i lícita i, en particular, a títol merament enunciatiu i no limitatiu, et compromets a abstenir-te de:

Utilitzar els Serveis de forma, amb fins o efectes contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptats per l’ordre públic;
Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els Serveis, llevat que comptis amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès;
Realitzar qualsevol acte que pugui ser considerat com una vulneració de drets de propietat intel·lectual o industrial pertanyents a UTMAR o a tercers;
Fer servir els Serveis i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del Web per remetre publicitat, comunicacions amb fins de venda directa o amb qualsevol altra classe de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació;
L’usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que UTMAR pugui patir, amb ocasió o com a conseqüència de l’incompliment de qualsevol de les obligacions anteriorment exposades, així com qualsevol altra no inclosa en aquestes condicions generals i/o les imposades per la Llei en relació amb la utilització del Web.UTMAR vetllarà en tot moment pel respecte de l’ordenament jurídic vigent, i estarà legitimada per interrompre, a la seva discreció, el Servei o excloure un client del Web en cas de presumpta comissió, completa o incompleta, d’algun dels delictes o faltes tipificats pel Codi Penal vigent, o en cas d’observar qualsevol conducta que a judici de UTMAR resulti contraria a les Condicions Generals que operen per aquest Web, la Llei, les normes establertes per UTMAR o els seus col·laboradors o puguin pertorbar el bon funcionament, imatge, credibilitat i/o prestigi de UTMAR o els seus col·laboradors.

Àmbit geogràfic i disponibilitat dels productes

Els serveis que s’ofereixen a través de www.utmartech.cat estan únicament disponibles per a Espanya Peninsular. Els clients de fora d’aquests territoris, podeu enviar-nos un correu a info@UTMAR.CAT per analitzar quines possibilitats de relació comercial existeixen.

Tot i que la nostra voluntat és complaure a tots els nostres clients, les comandes de productes estan subjectes a la disponibilitat dels mateixos.

Comandes

Intentem que fer una comanda a través de www.utmartech.cat sigui intuïtiu i fàcil. No obstant això, si en algun moment tens algun dubte, pots posar-te en contacte amb nosaltres al 93 371 66 80 o per mail a info@UTMAR.CAT. Recorda que realitzar una comanda a www.utmartech.cat equival a l’acceptació plena i sencera de les condicions d’ús, de manera que si tens algun dubte, val la pena que l’aclareixis abans de finalitzar la teva comanda.

Els serveis que venem pots pagar-los amb targeta a través de la plataforma segura REDSYS.

Les teves dades no seran cedides a tercers, i podràs accedir, modificar-los, eliminar-los o manifestar el teu no desig de rebre publicitat quan vulguis amb un correu a info@UTMAR.CAT o a la nostra adreça postal C / MOLÍ, 48 – 08950 – Esplugues de Llobregat – BARCELONA.

Si ets menor d’edat, necessites permís dels teus pares o tutors legals per accedir o comprar en aquest portal.

IMPORTANT: Una comanda no tindrà plena validesa fins que no es rebi el seu pagament per l’import exacte convingut. En cas de pagaments per transferència bancària, el destinatari del pagament haurà de coincidir exactament amb l’indicat a www.utmartech.cat.

Preus

Els preus a www.utmartech.cat inclouen sempre els impostos aplicables segons la tipologia de producte (un 21% per a formacions extracurriculars).

D’altra banda, les despeses d’enviament no formen part dels preus dels productes i s’afegeixen posteriorment un cop s’ha iniciat el procés de compra, però sempre abans de finalitzar-lo.

Com a client, sempre tindràs un resum dels imports que es van a aplicar abans de realitzar el pagament, i aquest resum diferenciarà entre preus de producte i despeses d’enviament (sempre amb impostos inclosos). Per a més informació sobre les despeses d’enviament, si us plau consulteu el punt següent.

Enviaments, terminis d’entrega i despeses d’enviament

Al ser formacions que s’imaprteixen al centre, és a dir, no són productes físics que es puguin enviar, no hi ha enviament, cost d’enviament ni termini d’entrega, sino que la formació en la que estiguis interesssat i que contractis es realitzarà en els periodes especificats a la pàgina del producte.

Actualment la nostra botiga online pot realitzar enviaments als nostres clients d’Espanya, exceptuant les Illes Canàries, Ceuta i Melilla i les Illes Balears.

Procediment i formes de pagament

En el termini màxim de 24 hores en dies laborables, UTMAR t’enviarà un correu electrònic, confirmant la compra. Aquest correu electrònic assignarà un codi de referència a la compra, i detallarà les característiques del producte, el seu preu, les despeses d’enviament i les dades de les diferents opcions per efectuar el pagament a UTMAR. UTMAR arxivarà els documents electrònics en què es formalitzi la compra, remetent-te una còpia. La documentació es realitzarà en la llengua espanyola i/o catalana.

A la botiga virtual hi ha una forma de pagament: TPV Virtual Passarel·la REDSYS. L’avantatge del TPV Virtual és que és un web segur que processa la transacció de pagament amb targeta de crèdit. Quan el client de la botiga virtual va a realitzar el pagament del producte comprat, es connecta al TPV Virtual del Banc Sabadell que realitza on-line l’operació, sol·licitant autorització al banc emissor de la targeta. Un cop finalitzada la transacció, el TPV Virtual informa tant al comprador com al comerç del resultat i retorna el control a la botiga virtual. Quan es paga a través del TPV Virtual, les dades de la targeta de crèdit del comprador només són conegudes per l’entitat bancària. A més, la comunicació entre l’ordinador del comprador i el TPV Virtual es protegeix, xifrant les dades amb el protocol de seguretat SSL o amb el protocol SET, segons l’opció de pagament escollida, garantint d’aquesta manera la confidencialitat i integritat de les dades.

Promocions, preus especials i ofertes

Les promocions, preus especials o ofertes publicades a www.utmartech.cat són vàlides fins a fi d’existències. UTMAR es reserva el dret a variar el preu dels productes i les ofertes especials sense previ avís.

Ocasionalment UTMAR llança codis promocionals o cupons de descompte per al benefici dels seus usuaris. Alguns d’aquests codis requereixen que l’usuari es registri com a usuari de www.utmartech.cat.

UTMAR no pot respondre pels codis promocionals publicats en webs o mitjans impresos aliens a UTMAR.

Els cupons de descompte, no suposen en cap moment un mitjà de pagament i, per tant, no estan subjectes a les mateixes condicions que la resta de mitjans de pagament. No es poden canviar per diners, ni usar parcialment i poden estar subjectes a una sèrie de restriccions com: nombre de vegades que es poden usar, persona que els pot utilitzar, data de validesa determinada, comanda mínima i marques o grups de productes per als quals es poden utilitzar.

Política de devolucions

Has de saber que per Llei (Article 71 de la Llei 3/2014 del 27 de març) tens, com a consumidor, un termini mínim de catorze dies naturals per exercir el dret de desistiment, és a dir, de devolució del producte pel motiu que sigui. Per a tal efecte,podràs enviar un correu electrònic a l’adreça: info@UTMAR.CAT o trucar al +34 93 371 66 80 (de dilluns a divendres de 9h a 17h) indicant les teves dades i adjuntant una còpia del document de compra.

Exclusió de garanties i de responsabilitat

UTMAR es reserva el dret a interrompre l’accés al Web, així com la prestació de qualsevol o de tots els serveis que es presten a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, ja sigui per motius tècnics, de seguretat, de control, de manteniment, per faltes de subministrament elèctric o per qualsevol altra causa justificada.En conseqüència, UTMAR no garanteix la fiabilitat, la disponibilitat ni la continuïtat del seu Web ni dels productes i serveis, de manera que la seva utilització per part de l’usuari es porta a terme pel seu propi compte i risc, sense que, en cap moment, puguin exigir responsabilitats a UTMAR en aquest sentit.UTMAR no serà responsable en cas que existeixin interrupcions dels Serveis, demores, errors, mal funcionament del mateix i, en general, altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que escapen al seu control, i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culposa de l’usuari i/o tinguin per origen causes de cas fortuït o força major. Sense perjudici del que estableix l’article 1105 del Codi Civil, s’entendran inclosos en el concepte de Força Major, a més, i als efectes de les presents Condicions Generals, tots aquells esdeveniments succeïts fora del control de UTMAR, com ara: fallada de tercers , operadors o companyies de serveis, actes de Govern, falta d’accés a xarxes de tercers, actes o omissions de les autoritats públiques, aquells altres produïts com a conseqüència de fenòmens naturals, apagades, etc. i l’atac de hackers o tercers especialitzats en la seguretat o integritat del sistema informàtic, sempre que UTMAR hagi adoptat les mesures de seguretat raonables d’acord amb l’estat de la tècnica. En qualsevol cas, sigui quina sigui la causa, UTMAR no assumirà cap responsabilitat ja sigui per danys directes o indirectes, dany emergent i/o per lucre cessant.

UTMAR exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin deure a la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels Serveis transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició o rebuts, obtinguts o als que s’hagi accedit a través del Web, així com pels Serveis prestats o oferts per terceres persones o entitats. UTMAR tractarà en la mesura del possible d’actualitzar i rectificar aquella informació allotjada en la seva pàgina web que no compleixi amb les mínimes garanties de veracitat. No obstant això, quedarà exonerada de responsabilitat per la seva no actualització o rectificació, així com pels continguts i informacions abocats a la mateixa. En aquest sentit, UTMAR no té obligació de controlar i no controla els continguts transmesos, difosos o posats a disposició de tercers pels usuaris o col·laboradors, llevat dels supòsits en què així ho exigeixi la legislació vigent o quan sigui requerit per una autoritat judicial o administrativa competent.

UTMAR no es fa responsable per la utilització que l’usuari realitzi dels Serveis del Web ni de les seves contrasenyes, així com de qualsevol altre material del mateix, infringint els drets de propietat intel·lectual o industrial o qualsevol altre dret de tercers. L’usuari s’obliga a mantenir indemne a UTMAR, per qualsevol dany, perjudici, sanció, despesa (incloent, sense limitació, honoraris d’advocats) o responsabilitat civil, administrativa o de qualsevol altra índole, que pogués patir UTMAR que guardi relació amb l’incompliment o compliment parcial o defectuós per la seva part del que estableixen aquestes condicions generals o en la legislació aplicable, i, en especial, en relació amb les seves obligacions relatives a protecció de dades de caràcter personal recollides en les presents condicions o establertes a la LOPD i normativa de desenvolupament.

Drets de propietat

Tots els continguts del Web, com ara textos, gràfics, fotografies, logotips, icones, imatges, així com el disseny gràfic, codi font i software, són de l’exclusiva propietat d’UTMAR o de tercers, els drets dels quals ostenta legítimament UTMAR, estant per tant protegits per la legislació nacional i internacional.

Queda estrictament prohibida la utilització de tots els elements objecte de propietat industrial i intel·lectual amb fins comercials, així com la seva distribució, modificació, alteració o descompilació. La infracció de qualsevol d’aquests drets pot constituir una vulneració de les presents disposicions, així com un delicte castigat d’acord amb els articles 270 i següents del Codi Penal.

Aquells usuaris que envien al Web observacions, opinions o comentaris per mitjà del servei de correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, en els casos en què per la naturalesa dels Serveis això sigui possible, s’entén que autoritzen a UTMAR per a la reproducció, distribució, comunicació pública, transformació, i l’exercici de qualsevol altre dret d’explotació, de tals observacions, opinions o comentaris, per tot el temps de protecció de drets d’autor que estigui previst legalment i sense limitació territorial. Així mateix, s’entén que aquesta autorització es fa a títol gratuït.

Les reclamacions que poguessin interposar-se pels clients en relació amb possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial sobre qualsevol dels Serveis d’aquest Web s’hauran de dirigir a la següent adreça de correu electrònic: info@UTMAR.CAT.

Enllaços a altres llocs web

UTMAR no garanteix ni assumeix cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis soferts per l’accés a Serveis de tercers a través de connexions, vincles o links dels llocs enllaçats ni sobre l’exactitud o fiabilitat dels mateixos. La funció dels enllaços que apareixen a UTMAR és exclusivament la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació a Internet, on podràs ampliar els Serveis oferts pel nostre Web. UTMAR no serà en cap cas responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços o de les conseqüències que es derivin del seu accés. Els Serveis de tercers són proporcionats per aquests, per la qual cosa UTMAR no pot controlar i no controla la seva licitud ni la seva qualitat. En conseqüència, has extremar la prudència en la valoració i utilització de la informació i serveis existents en els continguts de tercers.

Servei d’atenció al client

Per a qualsevol incidència, reclamació o exercici dels teus drets, podràs enviar un correu electrònic a l’adreça: info@UTMAR.CAT o trucar al +34 93 371 66 80 (de dilluns a divendres de 9h a 17h).

Llei aplicable i jurisdicció

Per qüestions interpretatives o litigioses que poguessin plantejar-se serà d’aplicació la legislació espanyola i en cas de controvèrsia, ambdues parts acorden sotmetre, amb renúncia a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li, a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.