Utmar Tech – Utmar Tech

Utmar Tech

Un nou centre a Esplugues de Llobregat que té com a objectiu apropar la tecnologia a petits, joves i adults.

Utmar Tech neix fruit de la llarga trajectòria en l’ensenyament d’Escola Utmar, amb 50 anys d’experiència, i de la seva inquietud per estar en l’avantguarda de la tecnologia.

Conscients de la importància que les noves tecnologies tenen actualment en la vida diària de les persones, que aquestes tecnologies estan en constant canvi, però sobretot de que una formació en tecnologia és una inversió de futur, a Utmar Tech oferim activitats extraescolars per a alumnes de 6 a 18 anys, cursos per a joves, tallers…

Utmar Tech
– Challenge Classroom

A Utmar Tech volem donar aquestes eines al nostre entorn, als veïns d’Esplugues i de L’Hospitalet, a tot aquell que vulgui desenvolupar les seves competències digitals, als que apostin per la programació com a llenguatge del futur, en definitiva, a tots els que vulguin endinsar-se en la tecnologia.

La Challenge Classroom, aula on s’imparteix la formació, és un projecte impulsat amb la col·laboració de HP, Intel, Microsoft i SMART. És un espai de creació i innovació, un entorn ideal per pensar, imaginar i crear a través de noves metodologies i del treball cooperatiu per tal de desenvolupar en els alumnes les habilitats i competències del Segle XXI.

La tecnologia no és res. El més important és que tinguis fe en la gent, que sigui bàsicament bona i intel·ligent, i si els dónes eines, faran coses meravelloses amb elles.

Steve Jobs

Descobreix tot el que t’oferim

Coneix l’oferta formativa d’Utmar Tech que posarà la tecnologia a l’abast dels teus menuts.